Welkomstritueel en Geurreis

Uw Cenzaa behandeling in de salon start met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, en proeven. Elke Cenzaa behandeling start met een heerlijke Geurreis. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Kies uw eigen geur in de Cenzaa producten, waardoor de behandeling geheel wordt afgestemd op uw mood en huidtype. Uw smaakkeuze tijdens het theeritueel laat u meevoeren op een smaakvolle droomreis en maakt uw behandeling tot een perfecte Wellness beleving.

Huidverbeterende behandelingen

Favoriet onder de huid verbeterende behandelingen!

Combinatie van bindweefselmassage met fruitzuur, een echte boost voor de huid. De energy bootcamp behandeling is geschikt voor onderstaande huidwensen.

 • Stralende huid
 • Contour versteviging
 • Egalere huid
 • Grove huidstructuur
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Boost voor de huid

Het beste resultaat kunt u bereiken door een kuur te boeken, dit zal tijdens de intake besproken worden met u.

In korte tijd, 6x een behandeling. voor het beste resultaat wordt  samen met u de behandeling afgestemd.

Combinatie van bindweefselmassage met fruitzuur, een echte boost voor de huid. De energy bootcamp behandeling is geschikt voor onderstaande huidwensen.

 • Stralende huid
 • Contour versteviging
 • Egalere huid
 • Grove huidstructuur
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Boost voor de huid

Het beste resultaat kunt u bereiken door een kuur te boeken, dit zal tijdens de intake besproken worden met u.

Deze luxe behandeling is uw nieuwe verslaving!!
Een unieke en luxe behandeling met het revolutionaire PCN2® system! De cenzaa Botuline Beauty is een unieke behandeling met een natuurlijke mini-facelift effect. Binnen deze behandeling biedt  Beauty By Mi huidverbetering a la minute! De combinatie Botuline Beauty gelaatsmasker (vliesmasker) en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en creëert een uiterst liftend effect.

Geschikt voor onderstaande huidwensen:

 • Boost voor de huid
 • Contour versteviging
 • Verbeteren van de doorbloeding
 • Verfijnen van fijne lijntjes en rimpels
 • Tip! Ideale behandeling voor een feestelijke aangelegenheid voor de perfecte glow!

Combinatie van ontspanning en huidverbetering door toevoeging van het hyaluron serum en de bindweefselmassage. Deze behandeling geeft een droge vochtarme huid een enorme vocht boost. Door middel van de hyaluron ampul wordt de huid gehydrateerd. De behandeling start met het welkomsritueel en de heerlijke geurreis. Uw huid word gereinigd met een reiniging afgestemd op uw huid. De peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verwijderd wordt en dat onzuiverheden verwijderd kunnen worden. De ampul met hyaluron wordt aangebracht en samen met het masker  ingemasseerd.

De behandeling wordt afgesloten met producten, aangepast op uw huid en u krijgt een productadvies voor thuis.

Geurreis, welkomst massage, reiniging, dieptereiniging, hyaluron serum, korte bindweefselmassage, gezicht/nek/schouder massage, masker, afsluitende verzorging en een heerlijk kopje Cenzaa dream tea.

Tijdens deze behandeling wordt het cel vernieuwingsproces van de huid gestimuleerd. Er wordt gebruik gemaakt van glycol of amandelzuur. Tijdens de intake zal er goed gekeken worden door de schoonheidsspecialiste wat het beste past bij uw huidtype.

Wij kunnen behandelen bij vrijwel ieder huidtype met onderstaande huidwensen:

 • Onzuiverheden/acne
 • Verminderen van pigmentstoornissen
 • Verfijnen van rimpels en fijne lijntjes
 • Droge en schilferige huid
 • Littekens door bijvoorbeeld acne

De op het huidtype aangepaste fruitzuur Mandelico (mild) of Glycol (intensief) verdunt de huid en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. De huid wordt gladder en zachter en kan heel goed gebruikt worden bij acne, pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes, doffe huid of grove poriën.

Ideaal als kuur van ongeveer 6 behandelingen.

Behandelingen voor alle leeftijden en huidcondities

Ook voor de kleine/losse behandeling zoals epileren, verven of harsen kunt u los erbij boeken voor een meerprijs. Deze kunnen ook gecombineerd worden met de Cenzaa huidverzorgende of huid verbeterende (kuur) behandelingen.

Deze behandeling is per persoon eenmalig te boeken.

Nog niet bekend met de salon of met Cenzaa producten? Dan is dit een mooie unieke kennismaking  waar Wellness & Huidverbetering hand in hand gaan!

Boek deze nice to meet you behandeling en ontvang een op uw huid afgestemde Cenzaa Skincare Box ter waarde van 65,-

Een ontspannende en huid verbeterende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2® system.

Ontspannende behandeling die speciaal op de huidconditie is afgestemd.

Geurreis, welkomst ritueel, moistanalyser, huidanalyse,  reiniging, dieptereiniging, gezicht-nek-schouder massage, verzorgend masker en afsluitende verzorging.

Verras uzelf met een, op uw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling. Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huid verbeterende effecten van het revolutionaire PCN2® system.

Uitgebreide ontspannende behandeling om even heerlijk van weg te dromen

Geurreis, welkomst ritueel , moistanalyser , huidanalyse,  reiniging, dieptereiniging, masker met hoofdhuid/oor massage, gezichts-nek-schoudermassage, armmassage,  masker, afsluitende verzorging en een heerlijk kopje Cenzaa dream tea.

Bovenstaande behandelingen zijn geschikt voor man en vrouw! Bij de behandeling FOR MEN worden de producten speciaal geselecteerd en afgestemd op de wensen van de mannenhuid.

Microblading Phi brows

Microblading is dé nieuwe trend binnen permanente make-up. Het is minder definitief als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen naar de schoonheidssalon.

In microblading zit erg veel verschil. Beauty By Mi werkt zelf uitsluitend met Phi brows, omdat dit de meest uitgebreide en natuurlijke manier is van microblading. De vorm wordt hierbij aangepast aan uw eigen gezichtsvorm, afstand van de ogen en afmetingen in het gezicht. Phi brows is daarom ook de meest uitgebreide techniek op het gebied van microblading. Door de strenge toelating is het belangrijk dat er gewerkt wordt via de werkwijze van Phi.

Wat kost microblading met de Phi brow techniek?
De kosten bedragen €275,- incl. de touche up na 6 weken.

Ik maak kleine krasjes in de huid welke lijken op fijne haartjes (hairstrokes). Hierdoor lijken uw eigen wenkbrauwen mooi vol en hoeft u ze niet meer bij te tekenen. Bij deze techniek wordt de inkt vele malen minder diep gezet dan tatoeages of permanente make-up, waardoor u er nooit voorgoed aan vast zit en u geen last heeft van verkleuringen of een te donkere wenkbrauw.

Tijdens de behandeling bespreken we eerst uw medische gegevens, omdat wij niet in alle gevallen de behandeling toe mogen passen. Vervolgens worden de punten in het gezicht opgemeten die uiteindelijk uw perfecte wenkbrauwvorm gaan volgen. Wij tekenen eerst een vorm, zodat u kunt zien hoe de vorm zal gaan worden. Hierna wordt op uw goedkeuring de microblading techniek toegepast.

6 weken na de behandeling wordt de touche up gepland, waarbij wij alle eventuele lege stukken opvullen. Het kan namelijk altijd zijn dat de microblading niet meteen pakt. Dit heeft te maken met de huid. Dit is bij iedereen verschillend en is nooit vooraf te zeggen. Het is erg belangrijk dat Beauty By Mi als salon steriel werkt om infecties te voorkomen.

Beauty By Mi heeft hiervoor een hygiëne verklaring van de GGD.

U dient 24 uur van te voren geen alcohol, drugs, koffie, thee en andere dranken met cafeïne te nuttigen. De wenkbrauwen mogen indien gewenst gewoon opgemaakt worden. De make-up wordt voor de behandeling van de huid gehaald.

 • Houd de wenkbrauwen de eerste week goed droog. Alleen het watje met water om de wenkbrauwen schoon te houden mag gebruikt worden.
 • Blijf minimaal 2 weken uit de zon/zonnebank. Maar ook na de 2 weken is het erg belangrijk zorgvuldig om te gaan met de zon met betrekking tot de wenkbrauwen. Net zoals onze huid verkleurd van de zonnestralen, verkleurt de inkt in onze huid dus ook.
 • Gebruik geen heftige peeling/lasers op de wenkbrauwen om kleurverlies te voorkomen.
 • Bij ernstige ziektes zoals kanker kan in veel gevallen geen microblading gedaan worden. Heeft u wel een enorme wens dat uw wenkbrauwen gedaan worden? Neem dan contact met mij op, zodat we kunnen bespreken wat ik voor u kan betekenen
 • Bij Roaccutane (een medicijn tegen acne) mag de behandeling niet gedaan worden. De weerstand van de huid is te laag om een behandeling te laten ondergaan. Na beëindiging van de kuur dient u een wachttijd aan te houden van minimaal 6 maanden.
 • Heeft u een aandoening aan het hart? Neem dan eerst contact op met uw huisarts of u de behandeling mag ondergaan.

Let op! Plan de behandeling niet kort voor een vakantie. Omdat het een wondje is moet de huid eerst goed genezen. Houd er minimaal 2 weken tussen. Het is belangrijk om de wenkbrauwen na de behandeling altijd in te smeren met zonnebrand crème om verkleuring te voorkomen.

Wat zijn fruitzuren?

Fruitzuren zijn natuurlijke organische zuren. Ze zijn afkomstig van natuurlijke bronnen. We kennen verschillende fruitzuren. In het algemeen is een fruitzuurpeeling een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen.

In de diepere huidlagen wordt de productie van collagene- en elastine vezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten, waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast hebben fruitzuren ook een ontstekingsremmende werking, waardoor ze uitermate geschikt zijn om verschillende vormen van acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft.

WAT DOEN FRUITZUREN OP DE HUID
Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. Met fruitzuren wordt er gewerkt aan een steeds weer vernieuwde huid. Het optimale effect kan behaald worden doordat de huid in ‘stapjes’ wordt behandeld. De invloed van fruitzuren op de huid zijn:

 • Versnellen en stimuleren van het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid
 • Bij een laag percentage werkt het fruitzuur hydraterend • Heeft een keratolytische werking op de huid (afschilfering)
 • AHA staat voor alpha hydroxy acid, ook wel alfa hydroxy zuur genoemd. Dit is een verzamelnaam voor een aantal ingrediënten die een exfoliërende werking hebben.

ENKELE VOORBEELDEN VAN AHA’s ZIJN:

 • GLYCOLZUUR (glycolic acid) afkomstig van honing en rietsuiker
 • MELKZUUR (lactic acid), zoals de naam al zegt, afkomstig van melk
 • APPELZUUR (Malic acid) van appels en peren
 • CITROENZUUR (Citric acid) afkomstig van citrusvruchten
 • AMANDELZUUR (Mandalic acid) van amandelen.

U kunt deze behandeling ook combineren met de bindweefselmassage voor een intensiever resultaat. Zie energy bootcamp

(Het beste resultaat bereikt u in een kuurverband, dit zal besproken worden tijdens de intake)

Hyaluron | 60 min.

Combinatie van ontspanning en huidverbetering door toevoeging van het hyaluron serum en de bindweefselmassage. Deze behandeling geeft een droge vochtarme huid een enorme vocht boost. Door middel van de hyaluron ampul wordt de huid gehydrateerd. De behandeling start met het welkomsritueel en de heerlijke geurreis. Uw huid word gereinigd met een reiniging afgestemd op uw huid. De peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verwijderd wordt en dat onzuiverheden verwijderd kunnen worden. De ampul met hyaluron wordt aangebracht en samen met het masker  ingemasseerd.

De behandeling wordt afgesloten met producten, aangepast op uw huid en u krijgt een productadvies voor thuis.

Geurreis, welkomst massage, reiniging, dieptereiniging, hyaluron serum, korte bindweefselmassage, gezicht/nek/schouder massage, masker, afsluitende verzorging en een heerlijk kopje Cenzaa dream tea.

Botuline Shock Therapy

Deze luxe behandeling is uw nieuwe verslaving!!
Een unieke en luxe behandeling met het revolutionaire PCN2® system! De cenzaa Botuline Beauty is een unieke behandeling met een natuurlijke mini-facelift effect. Binnen deze behandeling biedt  Beauty By Mi huidverbetering a la minute!  De combinatie botuline Beauty en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en creëert een uiterst liftend effect.

Geschikt voor onderstaande huidwensen:

 • Boost voor de huid
 • Contour versteviging
 • Verbeteren van de doorbloeding
 • Verfijnen van fijne lijntjes en rimpels
 • Tip! Ideale behandeling voor een feestelijke aangelegenheid voor de perfecte glow!